LINKS  HOME  GUESTS  CONTACT  AGENDA  PHOTOS  NEWS  BIO
 ENGLISH

 ENGLISH

DJKES ...

Zomers, energiek en herkenbaar zijn slechts enkele kernwoorden om DJ KES te omschrijven. Zijn stijl is moeilijk in een genre te plaatsen. Poging: dirty house, funky electro, groovy club en latin beats. Het belangrijkste is het gevoel dat je krijgt: je eerste zoen, vakantie met vrienden, terras in de eerste zomerzon ... kortom: een onbezorgd gevoel dat nog lang mag duren!

Een gevoel dat hij wekelijks aan zijn publiek meegeeft. Begonnen als allround DJ zoekt DJ KES (Wouter van Kesteren) altijd de interactie. Hij bespeelt het publiek met een mix van de nieuwste house, echte houseclassics en soms een onverwachte wending. Het resultaat: een zaal vol dansende mensen, die even niet aan morgen denken!

Sinds 2000 heeft DJ KES menig Haarlemmer een onvergetelijke tijd gegeven, maar ook in de rest van het land laat hij van zich horen! Afgelopen jaren heeft hij bijvoorbeeld optredens gehad in Panama (Amsterdam), Club Rex (Hilversum), Frankrijk en op festivals als Mysteryland en Sneakerz. Met zijn eigen DJ truck Beatford trekt hij met name in de zomer langs festivals en evenementen!


twitter.com/kesmusic